raudonosios sviesos terapija

Kaip veikia raudonos šviesos terapija?

Ar kada nors jautėtės išsekęs? Priežstis gali būti jūsų ląstelės, signalizuojančios, kad jas reikia įkrauti. Raudonos šviesos terapija yra natūralus būdas padidinti energijos lygį.

Už to slypintis mokslas: NASA atrado raudonos šviesos terapijos naudą eksperimentuodama su augalų augimu. Jie nustatė, kad raudona šviesa pagreitino augalų augimą ir gijimą žmogaus audiniuose. Nuo tada daugybė tyrimų patvirtino raudonos šviesos terapijos naudą. Pasiruošę tai išbandyti? Raudonosios šviesos prietaisai skleidžia koncentruotą raudonos ir beveik infraraudonųjų spindulių šviesos dozę, padedančią jaustis geriausiai.

Kaip tai veikia?

Įsivaizduokite savo ląsteles kaip mažas baterijas. Raudona ir beveik infraraudonųjų spindulių šviesa gali prasiskverbti į jūsų odą ir įkrauti šias korinio ryšio baterijas, paskatinti gijimą ir suteikti energijos.

Kodėl raudona šviesa? Šį specifinį šviesos bangos ilgį sugeria mitochondrijos, mūsų ląstelių jėgos. Kai mitochondrijos sugeria šią šviesą, jos tampa efektyvesnės ir gamina daugiau energijos, kurią jūsų kūnas gali panaudoti.

Raudonosios šviesos terapijos privalumai

  • Greitesnis atsigavimas: idealiai tinka sportininkams ir turintiems traumų.
  • Pagerinta oda: sumažina raukšles, skatina gijimą ir padidina kolageno gamybą.
  • Pagerėjusi nuotaika: gali padėti sumažinti depresijos simptomus.
  • Geresnis miegas: reguliuoja jūsų cirkadinį ritmą.
  • Sumažėjęs uždegimas: gali padėti nuo lėtinio skausmo.

Apibendrinimas: iš esmės raudonos šviesos terapija yra paprastas, bet galingas įrankis jūsų sveikatai ir gerovei optimizuoti. Susipažinti su raudonosios šviesos prietaisais galite čią.